Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Luposan
Форма випуску Сухі корми
Розмір породи тварини Дрібні
Вікова група Для дорослих собак
Вік з 12 міс.
Клас корму Супер-преміум
Розмір гранул Міні
Основний смак Курка
Додаткові компоненти Дичина, Рис
Країна виробник Німеччина
  • Доставка Новою поштою по Україні для замовлень до 3000 грн - по тарифам перевізника
  • Доставка Новою поштою по Україні для замовлень від 3000 грн: безкоштовно на відділення і 70 грн адресна доставка
  • Кур'єром по Рівному для замовлень до 1000 грн - 50 грн
  • Кур'єром по Рівному для замовлень від 1000 грн - безкоштовно
  • Самовивезення в м.Рівне - безкоштовно

Детальніше про доставку

  • Онлайн-оплата через систему WayForPay (карти Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay)
  • На картку ПриватБанку
  • Безготівковий розрахунок
  • Накладений платіж (передоплата 150 грн)
  • Готівкою при отриманні (тільки м.Рівне)
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сухий корм для собак міні порід Markus-Muhle NaturNah Mini

Очікується
Артикул: LF-D1111
1 001 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Вага
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб
додати товар у список очікування
Опис

Markus-Muhle NaturNah Mini pellets - високоякісний повноцінний сухий корм холодного віджиму для дрібних собак усіх порід з підвищеним вмістом фруктів. Містить життєво необхідні компоненти, що входять до природнього раціону харчування.

В процесі виготовлення корму всі тверді інгредієнти перемелюють на борошно, змішують і віджимають холодним способом. При цьому підвищується засвоювання високоякісних натуральних продуктів травним трактом собаки і зберігаються всі корисні речовини.

Домашня птиця, дичина, риба і яйця, відповідні якісній нормі продуктів харчування, забезпечують собаку необхідними білками. Корм містить баластні речовини природного з'єднання для оптимальної турботи про кишківник.

З самого початку виробництва корм не містить м'ясо-кісткового борошна, незважаючи на те, що це було передбачено законом лише з 2000 р., складно перетравних субпродуктів рослинного походження, таких як висівки, шкіра, соєвий екстракт або пшеничний глютен.

Не містить ГМО, хімічних барвників, атрактантів, консервантів.

Не містить неорганічних мінералів, таких як карбонат кальцію, бурове борошно, кормове вапно.

Входить до складу корму унікальна розробка компанії Markus Mühle - Acticell-фруктосила для кліток - природне поєднання різних фруктів і ягід збагачене вторинними рослинними речовинами. Останні, в свою чергу, виконують роль антиоксидантів і, тим самим, діють як акцептори вільних радикалів проти процесу старіння на клітинному рівні. Acticell сприяє травленню, оптимізує поглинання поживних речовин і зміцнює імунну систему. Ця суміш фруктів і ягід діє на клітини як пальне, піклуючись про те, щоб собака оптимально була забезпечена всіма натуральними вітамінами і рослинною клітковиною:

Вишні ацероли - містять багато вітаміну C, що сприяє зміцненню імунної системи;

Яблука - відомі своїм високим вмістом пектину, що є важливою баластною речовиною для збереження здоров'я кишківника;

Банани - містять багато калію, вітамінів, вуглеводів і баластних речовин, необхідних, перш за все, для вироблення енергії в клітинах, для управління активності нервів і м'язів і активізації ферментів;

Груші - подібно яблукам, підтримують роботу кишківника і відомі своїм високим вмістом мінеральних речовин;

Малина - містить біотин, вкрай необхідний для підтримки гарного стану шкіри, шерсті і пазурів;

Чорниця - має високий вміст фенольних кислот, флавоноїдів та інших вторинних рослинних речовин, вкрай важливих для здоров'я дрібних кровоносних судин і зору;

Царгородський стручок - його шкірка має антиоксидантні властивості, обумовлені наявністю флавоноїдів, галової кислоти і глікозидами, які мають позитивний вплив на травлення;

Манго - позитивно впливає на пігментацію шерсті, а вторинні рослинні речовини, які входять до його складу служать в якості антиоксидантів і, тим самим, підтримують властиві організму захисні сили;

Папайя - цілюща сила з тропіків, містить необхідні ферменти, зокрема папаїн, що сприяє переварюванню білка; крім цього, папайя сприяє травленню. vПротягом довгих років собаки були хижими тваринами. Вони харчувалися головним чином іншими тваринами, поїдаючи не тільки м'ясо, а й кістки, нутрощі, рубець, переварену траву, шкіру і т.д. Ця здобич забезпечувала їх усіма речовинами, необхідними для існування і підтримки життєдіяльності, про що людина в наш час часто забуває. Найкращим харчуванням для собак сьогодні, як і раніше, є дрібна здобич, але це не так легко здійснити в сучасному світі. Ідея створення цього унікального корму для собак належить відомому ветеринарному лікарю і заводчику. Його мета - створення наближеного до природнього харчування корму для собак, який включав би в себе найважливіші компоненти здобичі. Результатом цих зусиль став Markus-Muhle NaturNah Mini pellets.

Дослідження дієтологів довели, що цей корм збагачений мінеральними речовинами і відповідає вимогам контролю якості, має збалансоване співвідношення амінокислот, що є оптимальною основою для здорового харчування. Корм виробляється на сімейному підприємстві в гірській місцевості Вестервальд. Форма корму сприяє чищенню зубів і задовольняє жувальний інстинкт.

Будь ласка, зверніть увагу, що при виготовленні корму не використовуються хімічні барвники, ГМО, консерванти і атрактанти. Тому його термін зберігання становить 8 місяців починаючи з дати виготовлення.

Cклад:

борошно з домашньої птиці (28%), борошно з цільних кукурудзяних зерен, борошно з цільного рису, паростки рису, борошно з рубця дичини (8%), паростки кукурудзи, кісткове борошно дичини (5%), борошно з топінамбура, борошно коренеплодів, борошно морської риби (5%), лляне масло (холодного віджиму), рапсове масло (холодного віджиму), яєчний жовток (2%), фруктовий порошок (2%) з: царгородського стручка, ананасу, папайї, банану, вишні ацероли, яблука , груші, чорниці, манго, малини), суміш трав сушена, риб'ячий жир (лосось), борошно з водоростей, Юкка Шидигера мелена і сушена.

Корм Markus Muhle NaturNah Mini Pellets дуже багатий різними лікувальними травами, тому ми надаємо для вас короткий опис кожної з них.

Паростки рису

Паростки рису містять протеїни, вітаміни В1, В2, В3, В6, мікроелементи - цинк, залізо, калій, сірку, фосфор, ленолевую, піноленовую та олеїнову кислоти, різні натуральні антиоксиданти - токоферол, токотриенол, оризанол і сквален.

Комплекс цих речовин забезпечує протизапальний, пом'якшуючий і пом'якшувальну, антиоксидантну, регенеруючу властивості основної маси тканин організму і особливо зовнішніх покривних тканин організму.

 

Рубець

Рубець – це перший преджелудок жуйних. Він представляє з себе великий мішок, в якому, з'їдені коровою напівпережована трава, сіно або силос, поступово перетравлюються, і тільки після цього їжа піде в ферментативний шлунок – сичуг. Само собою, вміщуючи до п'ятдесяти кілограмів корму, рубець зобов'язаний бути товстим і здатним до руху, щоб керувати своїм вмістом. Так що щільні м'язові тяжі, товщиною до п'яти сантиметрів, променями розходяться по всьому цьому мішку.

Рубець багатий на ферменти, вітаміни і білок, які виробляються корисними бактеріями всередині рубця.

Тому рубець дуже корисний для здоров'я шкіри і слизових оболонок, нервової і травних систем, регулює цукор в крові, антиоксидант.

 

Паростки кукурудзи

Паростки кукурудзи В кукурудзі містяться: вуглеводи, жири, білки, вода, клітковина, амінокислоти, мікроелементи: цинк, селен, мідь, марганець, залізо; макроелементи: фосфор, натрій, магній, кальцій, калій; вітаміни: А, В1, В2, В5, В6, РР, С, К, Е, В9 (фолієва кислота) і інші корисні речовини.

Кукурудза має жовчогінну та сечогінну дію, тому вона корисна при підвищеному артеріальному тиску, набряках, дискінезії жовчовивідних шляхів, цукровому діабеті.

Кукурудза допомагає очистити весь організм, виводячи з нього токсини, радіонукліди, шлаки, що допомагає захистити організм від старіння і попереджає захворювання серця.

Вуглеводи, що містяться в кукурудзі, необхідні для живлення нервових клітин, тому кукурудзу корисно використовувати при захворюваннях центральної нервової системи: поліомієліті, епілепсії та інших хворобах.

 

Кісткове борошно

Кісткове борошно - це важливий компонент, необхідний при виробництві збалансованих по обмінній енергії, поживних і біологічно активних речовин раціонів для тварин.

Кісткове борошно – це не лише білковий компонент, в ній містяться жири, що задовольняють енергетичну потребу організму тварин, фосфор, кальцій, мікроелементи, вітаміни групи B, а також деякі неідентифіковані екстрактивні корисні фактори, такі як кишковий ростовий фактор фактор Аккермана, ростовий фактор, присутній в золі та інші ростостимулювальні і регулюють обмінні процеси речовини.

Протеїн кісткового борошна повноцінний за амінокислотним складом. Порівняно з рослинними білками вміст у ньому лізину, метіоніну, цистину й інших амінокислот.

 

Топінамбур

Одне з ключових корисних властивостей топінамбура – його бульби виступають справжнім сховищем вуглеводів, причому на відміну від картоплі чи моркви, вуглеводи знаходяться в легкозасвоюваній формі.

У цих бульбах замість крохмалю міститься багато інуліну, звідси і дуже низький глікемічний індекс продукту. У топінамбурі велика кількість мікроелементів і вітамінів, у тому числі і вітаміну С. Також в топінамбурі дуже багато заліза і калію, клітковини дієтичного властивості.

Топінамбур, корисні властивості якого полягають також і в тому, що він є відмінним антиоксидантом, здатний вивести з організму значну кількість радіонуклідів.

 

Борошно морської риби

Білок, який міститься в борошні, отриманого шляхом переробки дрібних риб, ракоподібних, морських ссавців, дуже корисний для тварин. Завдяки цьому рибне борошно активно використовують у кормової промисловості. Її вживання сприяє отриманню корисних речовин, здоров'ю та швидкому розвитку і росту тварин, їх плодючості і продуктивності.

Рибне борошно містить вітаміни, амінокислоти і мінеральні елементи, а саме: білок тваринного походження; метіонін; лізин; треонін; холін; біотин; вітаміни групи А і D та інші корисні речовини.

 

Лляне масло

Лляне масло — важливий і незамінний продукт здоров'я. Регулярне вживання лляної олії нормалізує роботу організму і допомагає при багатьох захворюваннях. Масло отримують з насіння льону холодним пресуванням (у насінні льону міститься до 48 %). Саме за технологією холодного віджимання масло зберігає свої цілющі властивості і може використовуватися в лікарських цілях.

За біологічної цінності олія з насіння льону займає перше місце серед інших харчових рослинних масел і містить масу корисних для організму речовин (поліненасичені кислоти, вітаміни F, A, E, B, K, насичені жирні кислоти (10% складу).

Олія з насіння льону є відмінним зовнішнім джерелом цінних поліненасичених жирних кислот Омега-3 і Омега-6 (наш організм не може самостійно синтезувати ці жири). Причому, якщо Омега-6 є також в соєвому, соняшниковій, гірчичному, рапсовій і оливковій олії, то Омега-3 міститься в достатній кількості тільки в лляній олії. В олії з насіння льону зміст Омега-3 в 2 рази більше, ніж у риб'ячому жирі, і значно вище, ніж в інших продуктах харчування. Потрапляючи в організм, Омега-3 і Омега-6, впроваджуються в структуру клітини, і в подальшому позитивно впливають на клітинну активність, швидкість передачі нервових імпульсів.

Олія насіння льону нормалізує роботу всієї травної системи: покращує функцію печінки, сприяє лікуванню колітів, гастритів, усуває запори, печію, надає протипаразитарну дію.

Неоціненні імунозахисну властивості масла: його застосування в якості продукту харчування профілактично попереджає деякі онкологічні захворювання (рак молочної залози). Також рекомендують масло з насіння льону приймати післяопераційним і ослабленим хворим в період реабілітації. Рекомендується регулярне вживання олії льону і молодняку для повноцінного, здорового розвитку організму.

Дуже важлива роль олії насіння льону як корисного продукту здоров'я в житті самки. Це масло обов'язково має входити в раціон харчування вагітних, т. к. компоненти його позитивно впливають на правильний розвиток мозку майбутньої організму, полегшують перебіг вагітності і пологів. Щоденне вживання олії з насіння льону нормалізує гормональний фон.

 

Рапсове масло

Рапсове масло відрізняє високий вміст вітаміну Е, збалансований вміст поліненасичених жирних кислот, зокрема, лінолевої і ліноленової, дефіцит яких призводить до порушення кровообігу.

Завдяки своєму багатому складу рапсове масло покращує роботу ендокринної системи, зміцнює клітини м'язів і нервової системи.

 

Яєчний жовток

Яєчний жовток – це сукупність поживних речовин, вітамінів і мінералів, необхідних для повноцінного розвитку живого організму.

Яєчний жовток містить 12 вітамінів, життєво необхідних для організму людини, а процентний вміст деяких становить добову норму. Найбільше вітаміну Е, D, В9, В1, В2, В12, А, F, К. Природа також подбала і про постачання жовтка всіма необхідними мікроелементами. Їх налічується більше 50, найбільше міститься фосфору, кальцію, заліза, магнію, натрію, калію, сірки і хлору. Крім цього до складу жовтка входять протеїни, ліпіди, каротиноїди, лицетин і холестерин. Ще однією перевагою жовтка є те, що його поживні речовини засвоюються організмом людини на 95%. Максимально вітамінів і корисних речовин зберігається в сирому жовтку, однак у такому вигляді його можна вживати тільки при повній впевненості в здоров'я птиці.

Лицетин, що міститься в жовтку, живить нервові тканини і мозок людини, будучи профілактичним засобом проти склерозу. Він також сприяє нормалізації роботи печінки, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів. Каротиноїди підвищують гостроту зору, профілактично діють на розвиток старечої катаракти. Порівняно з іншими продуктами харчування холестерин жовтка не відноситься до насичених жирів і тому легко розщеплюється.

Також знаходяться в яєчному жовтку фосфоліпіди, які зв'язують і виводять зайвий холестерин. Поживна речовина жовтка холеин перешкоджає утворенню та розвитку злоякісних пухлин, зокрема раку грудей.

Речовини яєчного жовтка беруть участь в процесі кровотворення, є хорошим стимулятором роботи імунної системи, стимулюють роботу мозку, зміцнюють суглоби і кістки. Також він стимулює відтік жовчі, чим викликає краще перистальтику шлунка і кишечника. Вживання жовтка під час вагітності запобігає ризик розвитку патології і вроджених вад у новонароджених.

 

Кероб

Кероб (ріжкове дерево, царгородський стручок, Іванів хліб) – вічнозелене дерево висотою до 10-15 м. Його плоди нагадують стручки квасолі, але істотно більш довгі, що досягають 30 см у довжину. Плоди ріжкового дерева (царського стручка)містять різного роду цукру, дубильні речовини, органічні речовини, а також такі діючі елементи як крохмаль, білок, слизу і пектини. Крім того, боби ріжкового дерево високий вміст вітамінів групи В, мікроелементів, мінералів (калій, кальцій тощо).

 

Ананас

Крім того, що ананас – фрукт, з вражаючими смаковими якостями, до його складу входить близько шістдесяти речовин, які надають йому неповторний специфічний аромат. Він володіє такою кількістю корисних властивостей і вітамінів, що можна вважати його мало не лікарським препаратом. У нього входять калій, магній, вітаміни: С, РР, В12, В1, В2. Крім них, до складу ананаса входить багато корисних мікроелементів і мінеральних речовин. Його м'якоть містить аскорбінову кислоту, білки, цукру, харчові волокна і воду.

Ананас, корисні властивості якого вражають, і містить таку речовину як бромелайн, який розщеплює білки і знімає запалення.

 

Папайя

Папайя містить білки, вуглеводи, клітковину, вітаміни групи В, А, С, D, а так само калій, фосфор, залізо, кальцій, натрій і фермент альбумін. Папайя по корисності не поступається дині, можна було б подумати, що жовтий колір дає каротин, але у випадку з папайєю – це речовина карикаксантин.

Цілющі властивості папайї визнаються ще з давніх часів. Це фрукт надзвичайно корисний для травлення, оскільки міститься в ньому папаїн допомагає організму отримати з їжі максимум поживних речовин. Сік папайї іноді використовується для лікування укусів комах і зняття болю при опіках

 

Банани

До складу бананів входить великий набір вітамінів (В1, В2, В3, В9, А, РР, С, Е), макро - та мікроелементів (кальцій, калій, натрій, магній, фосфор, мідь, залізо, цинк).

Банани відносяться до високоенергетичних продуктів, вживання яких дуже швидко підвищує рівень цукру в крові, тим самим вони надають заряд енергії для фізичних і розумових навантажень.

Введення в раціон харчування цього фрукта допомагає при лікуванні захворювань нирок, печінки, анемії, атеросклерозі, гіпертонії, депресії, печії, набряки кінцівок, запорі. Це пов'язано з високим вмістом калію, заліза і цинку.

Вітаміни групи В позитивно впливають на нервову систему, заспокоюючи її і нормалізують сон. При вживанні бананів збільшується рівень серотоніну в крові, що сприяє поліпшенню настрою.

 

Вишня

Вишня містить масу корисних речовин: фруктозу і глюкозу, вітаміни Е, С, РР, В1, В2, В9, каротин, фолисную кислоту, органічні кислоти, мідь, калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, йод, залізо, пектини, цинк, марганець, фтор. Вишня володіє цілющими властивостями для лікування недокрів'я, хвороб легенів, нирок, при артрозі, запорах.

Барвний пігмент антоціан-відрізняється гарною засвоюваністю, так як розподілений по всій м'якоті плоду. Чимало в плодах вишні і кумарину - речовини, що знижує згортання крові. Ця особливість вишні дозволяє використовувати її для профілактики ряду ускладнень атеросклерозу артерій, а вдале поєднання у вишні вітамінів С, В1, В6, заліза, магнію, кобальту, пігментів - для попередження і лікування недокрів'я.

Вишня - містить кровотворні мікроелементи: залізо, мідь, кобальт, що дозволяє використовувати її при недокрів'ї. Пектинові речовини сприяють виведенню азотистих шлаків з організму. М'якоть вишні містить бактерицидні речовини.

 

Ацерола

Ацерола чи барбадоську вишня. Головне достоїнство ацероли – рекордну кількість вітаміну C. не Дивно, що барбадоську вишня вважають потужним натуральним імуностимулятором і комори антиоксидантів.

На додаток до вітаміну C у складі корисної ягоди ацероли знайдено вітамін, який бере участь у білковому обміні та відповідає за нормальне згортання крові.

 

Яблуко

Яблуко містить до 80% води, решта 20% корисні речовини: клітковина, органічні кислоти, калій, натрій, кальцій, магній, фосфор, залізо, йод, а також вітаміни А, В1, В3, РР, С та ін

У яблуках містяться такі важливі природні кислоти, як яблучна, винна і лимонна, а в комплексі з тими ж дубильними речовинами ці кислоти зупиняють процеси гниття і бродіння в кишечнику, дають можливість не відчувати метеоризму, здуття живота, сприяють природному очищенню та відновленню кишечника. А здоровий кишечник — ключ до довголіття і здоров'я вашого вихованця.

 

Груша

У груші міститься величезна кількість корисних речовин - клітковина, сахароза, глюкоза, фруктоза, каротин, фолієва кислота, марганець, залізо, йод, мідь, калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, цинк, фтор, молібден, пектини, зола і органічні кислоти. Вітаміни - А, В1, В2, В3, В5, В6, В9, С, Е, Р, РР, а так само дубильні речовини.

Груші використовують як антимікробний засіб, плоди якого створюють несприятливе середовище для хвороботворних бактерій. У плодах груші містяться органічні кислоти, які разом з соляною кислотою шлункового соку підкислюють їжу, що знаходиться в шлунку. Пектинові і дубильні речовини, що знаходяться в грушах у великій кількості, позбавляють ці бактерії рухливості.

Плоди містять антибіотик арбутин, що вбиває мікроби. Антимікробну дію груш впливає на кишкову флору та на мікроби, що викликають запалення нирок і сечового міхура.

 

Чорниця

Ягоди чорниці містять до 18% дубильних речовин пірокатехіновой групи, до 7% органічних кислот, серед них лимонна, яблучна, янтарна, хінна, бензойна, молочна, щавлева. Вміст цукру становить до 30%, вітаміну С - 6 мг/%, каротину -0,75-1,6 мг/%, вітаміну групи B - 0,04%. Насіння містить до 31% жирного масла, до 18% протеїну.

Головне багатство чорниці – це антиоксиданти. Як відомо, вони зв'язують вільні електрони і цим самим не дають утворюватися недоброякісним пухлин, впливаючи на організм на клітинному рівні. Таким чином, чорниця є хорошим засобом для профілактики ракових захворювань. Чорничні антиоксиданти називаються антоцианинами.

Вони є в редисці, ожині, яблуках, червоній капусті і темному винограді. Проте рекорд за змістом антиокисдантов, безсумнівно, належить чорниці.

 

Манго

М'якоть зрілого плоду манго містить приблизно 15% цукру, 1% білка.

М'якоть манго складається з води, містить білки, вуглеводи і клітковину, вона багата життєво важливими вітамінами D, С, А, вітаміни групи В, кальцієм, фосфором, залізом. Містить цинк, магній, калій, пектин, бета-каротин, органічні кислоти, сахарозу.

До складу м'якоті манго входять 12 амінокислот, у тому числі всі незамінні. Багаті плоди манго і каротиноїдами, які обумовлюють жовте або оранжево-жовте забарвлення м'якоті (каротину в манго майже в 5 разів більше, ніж у мандаринах).

Містяться в плодах манго вітаміни С і Е в комплексі з каротином і клітковиною.

 

Малина

Плоди малини містять яблучну, винну, капронову, саліцилову, мурашину кислоту; глюкозу, фруктозу, сахарозу, дубильні речовини, пектинові, азотисті і фарбувальні речовини, солі калію, міді, цианін-хлорид, ацетоин, бензальдегід, вітамін С, каротин, сліди вітамінів групи В і ефірне масло. Насіння містить жирну олію і фітостерини.

Ягоди малини мають специфічний приємний смак і аромат, вгамовують спрагу і покращує травлення. Включення в раціон ягід малини або продуктів з них значно прискорює лікування різних захворювань шлунково-кишкового тракту, так як вони мають протиблювотними, протизапальними і знеболюючими властивостями.

Крім жарознижуючої властивості малина має кровоспинну і антитоксичну дію, покращує апетит, вона благотворно впливає на тонус і колір шкіри бо містить у своєму складі вітаміни А, Е, РР, С і групи В.

 

Риб'ячий жир (лосось)

Риб'ячий жир (лосось)– це харчова добавка, яку отримують з печінки риб родини тріскових. Риб'ячий жир багатий омега-3 жирними кислотами (ейкозапентаєнової і докозагексаєнової), вітамінами Е, А та D. Він широко застосовується для лікування і профілактики різних захворювань, у тому числі артриту. Високий вміст у ньому вітаміну D допомагає запобігти рахіт, усунути дефіцит вітаміну D і А-вітамінну недостатність.

За змістом цінні Омега-3 жирних кислот, риб'ячий жир стоїть осібно серед жирів тваринного походження. Цей продукт надзвичайно корисний для здоров'я.

  • вітамін А: необхідний для збереження гарного зору, особливо при неяскравому світлі, для підтримки в здоровому стані шкіри, шерсті і слизових оболонок носа, горла, дихальної і травної системи, впливає на процеси росту кісток та зубної емалі цуценят, має антиоксидантні властивості, допомагає підтримувати здоров'я імунної системи, протистояти бактеріальних і вірусних інфекцій.
  • вітамін D: необхідний для підтримки здоров'я кісток і зубів, сприяє проникненню кальцію і фосфору в клітини, що запобігає схильність до судом литкових м'язів, підвищену нервову збудливість.
  • омега-3 жирні кислоти: володіють протизапальними властивостями, завдяки чому допомагають полегшити симптоми артриту, покращують функції мозку, зменшують стрес, запобігають алергію, полегшують перебіг астми, допомагають у профілактиці та лікуванні поведінкових розладів.
  • ейкозапентаєнова кислота (EPA): корисна для серцево-судинної системи, допомагає зняти запалення у всьому тілі. Має властивості антидепресанту.
  • докозагексаєнова кислота (DHA): жирна кислота, необхідна для хорошого зору, здоров'я нервової системи, збереження здорової і красивої шкіри.

Морські водорості містять ряд речовин, що володіють біологічною активністю: поліненасичені жирні кислоти омега-3 типу; похідні хлорофілу; полісахариди: сульфатованих галактани, фукоідани, глюкани, пектини, альгінову кислоту, а також лігніни, які є цінним джерелом харчових волокон; фенольні сполуки; ферменти; рослинні стерини, вітаміни, каротиноїди, макро-і мікроелементи. Що стосується окремих вітамінів, мікроелементів йоду, то їх в морських водоростях більше, ніж в інших продуктах.

 

Юка Шидигера

За цілющі властивості індіанці називали юку «деревом життя».

У юкке містяться сапоніни, хлорофіл, флавоноїди, вітамін С, бета-каротин, кальцій, залізо, магній, фосфор і вітаміни групи В.

Юка має різноспрямованим дію: покращує всмоктування поживних речовин, необхідних організму, нормалізує роботу травної системи, стимулює травлення і активно регулює видільні процеси. Сприяє детоксикації та очищення організму.

Сапоніни, що містяться в юкке, проявляють потужну протизапальну активність і антиалергічну дію.

Флавоноїди не здатні синтезуватися тваринами. В даний час вважається, що флавоноїди (поряд з іншими рослинними фенолами) є незамінними компонентами їжі ссавців. В організмі ссавців флавоноїди здатні змінювати активність багатьох ферментів обміну речовин.

Хлорофіл – рослинний пігмент, який забезпечує зелений колір рослинності. Сучасні дослідження вчених допомогли довести, що хлорофіл сприяє процесів кровотворення, регенерації тканин і швидкому загоєнню ран, а також стимулює роботу імунної системи організму, бореться з токсинами і виводить надлишки лікарських препаратів з організму.

Юка підвищує витривалість організму, знижує рівень холестерину в крові і покращує загальне самопочуття.

Добавки:

Вітамін А (10500 МО / кг), вітамін D3 (1500 МО / кг), вітамін E (200 мг / кг), вітамін B1 (3,5 мг / кг), вітамін B2 (7,0 мг / кг), вітамін B6 (4,2 мг / кг), вітамін B12 (42 мкг / кг), біотин (210 мкг / кг), (0,35 мг / кг), ніацин (21,0 мг / кг), вітамін C (140 мг / кг), пантотенова кислота (7 мг / кг), хлорид холіну (1050 мг / кг), залізо (200 мг / кг)

Мікроелементи:

Кобальт (1,0 мг / кг), марганець (48 мг / кг), селен (0,25 мг / кг), мідь (10 мг / кг), цинк (65 мг / кг), йод (1,6 мг / кг)

Норми годування:

Рекомендовані норми годування, як правило, повинні складати 1,2% від ваги тіла. Наприклад, собаці вагою 10 кг необхідно корму близько 120 г / день, собаці розміром з кокер-спанієля - 180 г / день, собаці розміром з вівчарку - 420 г / день. Вашому собаці необхідно для початку звикнути до нового харчування, тому, з метою привчання, рекомендуємо перші 3 дні давати менше корму Markus-Muhle NaturNah Mini pellets, а найкраще - змішувати його з колишнім кормом.

Для собак з підвищеною енергетичною потребою (наприклад, при великих навантаженнях) щоденні норми годування можуть бути збільшені за потребою.

аналіз:

сирий протеїн - 25.0%

сирий жир - 10.5%

сира клітковина - 3.3%

сира зола - 7.0%

кальцій - 1,3%

фосфор - 1,0%

натрій - 0,39%

магній - 0,18%

калій - 0,69%

залізо - 200 мг

 

Зберігати в сухому і прохолодному місці, уникаючи сонячних променів (10 °-25 °).

Не рекомендується тривале зберігання в пластиковій тарі.

Вгору