Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Характеристики
Бренд Luposan
Форма випуску Сухі корми
Розмір породи тварини Середні, Великі, Гігантські
Вікова група Для дорослих собак
Вік з 12 міс.
Клас корму Супер-преміум
Розмір гранул Стандарт
Основний смак Курка
Додаткові компоненти Картопля, Овочі, трави, Рис, Сайра
Країна виробник Німеччина
  • Доставка Новою поштою по Україні для замовлень до 3000 грн - по тарифам перевізника
  • Доставка Новою поштою по Україні для замовлень від 3000 грн: безкоштовно на відділення і 70 грн адресна доставка
  • Кур'єром по Рівному для замовлень до 1000 грн - 50 грн
  • Кур'єром по Рівному для замовлень від 1000 грн - безкоштовно
  • Самовивезення в м.Рівне - безкоштовно

Детальніше про доставку

  • Онлайн-оплата через систему WayForPay (карти Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay)
  • На картку ПриватБанку
  • Безготівковий розрахунок
  • Накладений платіж (передоплата 150 грн)
  • Готівкою при отриманні (тільки м.Рівне)
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сухий корм (курка) Lupo Natural Swiss Chicken

Очікується
Артикул: LF-D1120
3 652 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт, щоб
додати товар у список очікування
Опис

Lupo Natural з м'ясом швейцарських курей з кращих ферм, арктичної рибою і тушкованою картоплею. З кожною покупкою Ви підтримуєте фонди із захисту диких і домашніх тварин.

Корм для собак Lupo Natural - це повнораціонне харчування, виготовлене способом холодного пресування з кращих, натуральних інгредієнтів. Сучасний корм, виготовлений відповідно до природи і благополуччя тварин. Такі інгредієнти, як м'ясо швейцарських курей з екологічно чистих ферм, сушена арктична риба, тушкована картопля і альпійські трави роблять Lupo Natural абсолютно особливим кормом.

Lupo Natural - це в першу чергу корм, який виготовлений згідно з правилами захисту тварин. Використання виключно м'яса тварин, що утримуються у відповідних умовах, і пожертвування в організації із захисту прав диких тварин і тварин, що потребують захисту, роблять Lupo Natural таким неповторним. Натуральний комплекс аквамінів і вітамінів забезпечує організм Вашої собаки життєво важливими вітамінами, мінеральними речовинами і мікроелементами.

Корм для собак Lupo Natural встановлює нові стандарти в гармонії з природою і благополуччям тварин:

  • Перевірено організаціями із захисту прав тварин: м'ясо швейцарський курей в якості низькокалорійного джерела білка, що не викликає алергії. Доведено, що використовується тільки м'ясо птахів, що вирощуються в особливо сприятливих умовах на кращих швейцарських фермах.
  • При покупці 15 кг упаковки Lupo Natural 1,50 € перераховуються до фондів із захисту диких і домашніх тварин.Таким чином Ви зробите свій внесок в збереження гармонії у взаєминах людей і тварин. Новітні фонди допомоги тваринам Ви знайдете на сайті www.menschen-für-tiere.org
  • Натуральний комплекс аквамінів і вітамінів: вітаміни, мінеральні речовини і мікроелементи з моря Lupo Natural не містять синтетичних добавок.
  • Гарантовано виготовлений методом холодного пресування для збереження цінних вітамінів, ензимів і мікроорганізмів.
  • Оптимальний вміст життєво важливих жирних кислот омега-3 і омега-6 з рослин, оброблених методом холодного пресування,і арктичної риби,для здорової шкіри і блискучої шерсті.
  • Містить підвищений вміст цінних фітохімічних речовинз численних альпійських трав.
  • Регулює травлення завдяки наявності рослинних волокон і вуглеводів з тушкованої на пару картоплі, цільного коричневого рису і пастернаку для поліпшення засвоєння. Не містить глютену.
  • Не містить генетично змінених інгредієнтів, хімічних барвників, синтетичних консервантів і підсилювачів смаку.
  • Екологічно чиста упаковка.

Lupo Natural об'єднує традиційне ремесло з результатами десятирічних наукових досліджень, щоб заслужено зайняти перше місце в меню Вашого улюбленця. Сполучення трофології  з силою природи гарантує виробництво корму найвищого рівня якості.

Комплекс аквамінів і вітамінів:

натуральні, революційні вітаміни з морських глибин. У Lupo Natural, цьому збалансованому повнораціонному кормі для собак, в першу чергу вдалося оптимізувати вміст вітамінів, мінеральних речовин і мікроелементів шляхом додавання новаторського комплексу аквамінів і вітамінів з морепродуктів: наприклад, морських водоростей, молюсків, арктичної риби і ракоподібних. Тому всі інгредієнти Lupo Natural – включаючи вітаміни, мінеральні речовини і мікроелементи - є натуральними на 100%. Величезне "море" життєрадісності для Вашого собаки. Всі продукти Lupo Natural піддаються регулярним перевіркам у незалежних лабораторіях на предмет недоліків.

Для виробництва корму тварини не піддаються експлуатації ...

"щасливі" швейцарські кури, з м'яса яких виробляється корм Lupo Natural, вирощуються на фермах з особливо щадними умовами утримання домашніх тварин (BTS), й у них достатньо місця для вільного вигулу. Швейцарські закони щодо захисту прав тварин вважаються найсуворішими у світі. Кращі швейцарські ферми, багато з яких є сімейними підприємствами вже багато років, гарантують щадне утримання і вирощування тварин в умовах, що відповідають їх потребам. Ніякого масового утримання тварин в клітках, а тільки послідовне дотримання найсуворіших швейцарських законів щодо захисту тварин при виробництві корму для собак Lupo Natural.

Будь ласка, зверніть увагу:

при виробництві Lupo Natural не використовуються ніякі синтетичні добавки та генетично змінені компоненти, що підтверджується коротким терміном придатності - 6 місяців з дати випуску.

Склад:

м'ясо швейцарських курей (Poulet Suisse) сушене і перемелене 29%, парна картопля 16%, сушена арктична риба 6%, цільний коричневий рис, овочеве пюре (буряк, цикорій, селера, мангольд, пастернак, корінь петрушки), рослинні олії холодного пресування (лляна олія, рапсова олія, масло волоського горіха, масло примули вечірньої), борошно з каштанів, зародки рису, морська суміш 4% (водорості, молюски, риб'ячий жир) альпійські трави 3% (люцерна, кріп, кропива, кульбаба, кмин, ромашка, чебрець, насіння пажитника, листя малини, листя ожини, тирлич), насіння розторопші, цілющий глинозем, масло розмарину, чорнобривці.

Корм Lupo Natural Swiss Chicken дуже багатий різними лікувальними травами, тому ми надаємо для вас короткий опис кожної з них.

Картопля

Картопля — цілющий продукт. Приблизно 20-25 % ваги бульб становлять вуглеводи (крохмаль), близько 2 % — білкові речовини і 0,3 % — жир. Білок бульб багатий різними амінокислоти і відноситься до повноцінних білків. У картоплі міститься багато калію (568 мг на 100 г сирої маси), фосфору (50 мг), значна кількість магнію кальцію і заліза. У бульбах знайдені вітаміни С, В, В2, В6, РР, Д, К, Е, фолієва кислота, каротин та органічні кислоти: яблучна, щавлева, лимонна, кавова, хлорогенова та ін

Завдяки великому вмісту калію картопля сприяє виведенню з організму води і куховарської солі, що покращує обмін речовин, тому картопля вважається незамінним продуктом у дієтичному харчуванні.

Завдяки високому вмісту вуглеводів у картоплі досить висока калорійність - майже в 2-3 рази вище, ніж у інших овочів.

 

Коричневий рис

Коричневий рис (неочищений рис) багатий кальцієм, залізом, магнієм, йодом, фосфором, калієм та іншими макро-і мікроелементами. Але найбільша його перевага в тому, що він багатий вітамінами групи В, РР, Тобто До безперечних достоїнств рису відноситься також те, що в ньому міститься клітковина, має він і підвищеним вмістом рослинних жирів і вуглеводів.  Вживання неочищеного рису в їжу допомагає підтримувати енергетичний баланс в організмі, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту. Білки бурого рису більш цінні, ніж білки інших злаків. Знижується рівень поганого холестерину, чистяться судини, що покращує роботу серця. Також вживання цього продукту допомагає привести в порядок нервову систему.

Неочищений рис, завдяки своїй структурі, вбирає токсини і шлаки, природним чином очищаючи організм, виводить з нього надлишкову воду.

В неочищеному рисі відсутня глютен — клейковина, яка викликає у багатьох тварин алергію. Порівняно з іншими злаками: ячменем, житом, вівсом, пшеницею у бурого рису тут явна перевага.

 

Буряк

Буряк – джерело бетаїну, амінокислоти, допомагає роботі печінки, захищає її від токсинів і, за деякими даними, перешкоджає переродження клітин печінки.
При вживанні буряків:

  1. Поліпшується травлення, зникають хронічні запори. Клітковина і органічні кислоти регулюють процеси обміну речовин, підсилюють рухову здатність кишечника. Крім механічного впливу клітковиною, з допомогою пектинових речовин буряк очищає кишечник знищенням гнильних бактерій.
  2. Регулюється жировий обмін. Присутній в буряках бетаїн (липотропна речовина) перешкоджає накопиченню жирів в клітинах печінки.
  3. Знижуються прояви гіпертонії, атеросклерозу завдяки великій кількості магнію в овочі.
  4. Підвищується гемоглобін, поліпшується робота серця, зміцнюють капіляри, очищається кров (все це завдяки вітаміну В9).
  5. Входить до складу буряків йод – просто чемпіон за кількістю серед інших коренеплодів. Він підвищує користь буряків при хворобах щитовидної залози з дефіцитом йоду.
  6. Стимулюється робота мозку. На його судини впливають бурякові нітрати, активізуючи кровообіг.
  7. Підтримується на хорошому рівні психологічне здоров'я.

 

Цикорій

Цикорій - це дворічна рослина.  Входять до складу рослини вітаміни групи "B" благотворно впливають на нервову систему, мають заспокійливий ефект, покращують настрій, надають організму сили, енергію, бадьорість.

Регулярне вживання цикорію нормалізує роботу травної системи: шлунка, підшлункової залози, кишечника. Сприяє лікуванню шлунково-кишкових розладів, стимулює розвиток корисної мікрофлори кишечника, знижує ризик розвитку запальних процесів у шлунку, кишечнику.

Цикорій має сечогінну, жовчогінну, протиглистовою, в'яжучу, жарознижувальну дію. Він покращує обмінні процеси в печінці, сприяє розчиненню каменів жовчного міхура.

 

Селера

Селера - найцінніший продукт харчування і лікувальний засіб. У його коренеплодах і листках містяться найцінніші амінокислоти аспарагін, тирозин, каротин, нікотинова кислота, мікроелементи, ефірні масла (в коренеплодах до 10, в листі - до 30 мг/%). Всі частини рослини збуджують апетит. Селера багатий вітамінами - це вітаміни групи В (тіамін, рибофлавін), вітамін К, Е, провітамін А і аскорбінова кислота. Крім мінеральних речовин, селера містить холін, протеїни та ін Специфічний смак селери надає апіол.

Селера використовуються для регулювання діяльності печінки і нирок, посилення статевої функції. Вони також використовуються як снодійні, болезаспокійливі, ранозагоювальні засоби, засіб від ожиріння, для профілактики атеросклерозу, нормалізації обміну речовин, як протиалергічні.

 

Листковий буряк

Листковий буряк – мангольд - багата вітамінами, дуже приємна на смак, містить вуглеводи, азотисті речовини, органічні кислоти, каротин (до 6 мг%), вітаміни С (до 60 мг%), В, В2, РР, Р, солі калію, кальцію, фосфору, заліза, літію та ін

Мангольд корисно вживати при захворюванні діабетом, анемією, сечокам'яною хворобою, підвищеному тиску. Вживання його в їжу покращує роботу печінки, серцево-судинної системи, сприяє зростанню цуценят, стимулює діяльність лімфатичної системи і підвищує стійкість організму проти вірусних захворювань.

 

Пастернак

Пастернак дуже багатий біологічно активними та корисними речовинами, які чинять виражену дію на різні системи органів, дозволяючи застосовувати його при лікуванні і профілактиці різноманітних захворювань.

Велика кількість ефірних масел і специфічний смак «білої моркви» стимулюють вироблення травних ферментів шлункового соку. Це підвищує апетит, збільшує швидкість і повноту перетравлення їжі.

Завдяки все тим же ефірним маслам і деяких біологічно активних речовин сприяє посиленню роботи залоз внутрішньої секреції. Таким чином, корисні властивості пастернака для організму проявляються наступним чином: він стимулює не тільки вироблення в організмі різних ферментів, але і впливає на виробництво деяких гормонів.

Стимулює розчинення каменів і перешкоджає повторному всмоктуванню сечі. Як результат овоч дуже ефективно впливає на всю видільну систему.

Часте вживання в їжу білої моркви дуже благотворно позначається на стані легень і бронхів. Вважається, що навіть при емфіземі цілющі властивості пастернака здатні дуже сильно допомогти.

Завдяки високому вмісту каротину та аскорбінової кислоти хімічний склад пастернака дуже позитивно впливає на імунітет і зменшує ризик виникнення вірусних захворювань.

 

Петрушка

Петрушка володіє безліччю корисних властивостей. В ній міститься маса корисних речовин, таких як фосфор, калій, селен, вітаміни групи В, аскорбінова кислота (вітамін С).

Вона багата різними макро-  мікроелементами і ферментами, сприятливо впливають на  організм. Її корисно вживати при проблеми з яснами і травленням. Вона зміцнює імунну систему і сприяє врегулюванню обміну речовин організму, профілактує і лікує захворювання сечо-статевої системи. Її корисні властивості допомагають перебороти стрес, сприяють відновленню сил і енергії. Також її варто додавати в раціон, що страждають виразкою шлунка, гастрити і анорексією.

Петрушка багата фолієвою кислотою, яка бере участь в утворенні гемоглобіну.

 

Лляна олія

Лляна олія — важливий і незамінний продукт здоров'я. Регулярне вживання лляної олії нормалізує роботу організму і допомагає при багатьох захворюваннях. Масло отримують з насіння льону холодним пресуванням (у насінні льону міститься до 48 %). Саме за технологією холодного віджимання масло зберігає свої цілющі властивості і може використовуватися в лікарських цілях.

За біологічної цінності олія з насіння льону займає перше місце серед інших харчових рослинних масел і містить масу корисних для організму речовин (поліненасичені кислоти, вітаміни F, A, E, B, K, насичені жирні кислоти (10% складу).

Олія з насіння льону є відмінним зовнішнім джерелом цінних поліненасичених жирних кислот Омега-3 і Омега-6  (наш організм не може самостійно синтезувати ці жири). Причому, якщо Омега-6 є також в соєвому, соняшниковій, гірчичному, рапсовій і оливковій олії, то Омега-3 міститься в достатній кількості тільки в лляній олії. В олії з насіння льону зміст Омега-3 в 2 рази більше, ніж у риб'ячому жирі, і значно вище, ніж в інших продуктах харчування. Потрапляючи в організм, Омега-3 і Омега-6, впроваджуються в структуру клітини, і в подальшому позитивно впливають на клітинну активність, швидкість передачі нервових імпульсів.

Олія насіння льону нормалізує роботу всієї травної системи: покращує функцію печінки, сприяє лікуванню колітів, гастритів, усуває запори, печію, надає протипаразитарну дію.

Неоціненні імунозахисну властивості масла: його застосування в якості продукту харчування профілактично попереджає деякі онкологічні захворювання (рак молочної залози). Також рекомендують масло з насіння льону приймати післяопераційним і ослабленим хворим в період реабілітації. Рекомендується регулярне вживання олії льону і молодняку для повноцінного, здорового розвитку організму.

Дуже важлива роль олії насіння льону як корисного продукту здоров'я в житті самки. Це масло обов'язково має входити в раціон харчування вагітних, т. к. компоненти його позитивно впливають на правильний розвиток мозку майбутньої організму, полегшують перебіг вагітності і пологів. Щоденне вживання олії з насіння льону нормалізує гормональний фон.

 

Рапсова олія

Рапсову олію відрізняє високий вміст вітаміну Е, збалансований вміст поліненасичених жирних кислот, зокрема, лінолевої і ліноленової, дефіцит яких призводить до порушення кровообігу.

Завдяки своєму багатому складу рапсове масло покращує роботу ендокринної системи, зміцнює клітини м'язів і нервової системи.

 

Масло волоського горіха

Масло волоського горіха. За сукупністю корисних властивостей масло волоського горіха не має собі рівних серед рослинних олій. Воно високо цінується і вважається одним з чудес природи. Масло волоського горіха містить незамінні жирні кислоти, а також рекордна кількість вітаміну Е . Крім того, до його складу входить величезна кількість вітамінів, мінералів та інших корисних мікроелементів, необхідних для підтримання здоров'я вихованця.

Володіючи протизапальними властивостями, олія волоського горіха застосовується при лікуванні запальних захворювань шкіри і слизових, сприяє загоєнню ран, тріщин, опіків, тривало не загоюються виразок, забезпечує повноцінний обмін в тканинах шкіри. Волоський горіх за сукупністю корисних властивостей не має собі рівних

Масло волоського горіха захищає організм від впливу канцерогенних речовин, підвищує опірність організму до радіаційного опромінення, виводить радіонукліди, володіє протипухлинною дією.

Масло волоського горіха – чудовий дієтичний продукт. Воно легко засвоюється і є хорошим джерелом енергії і вітамінів, що дозволяє включати цей поживний продукт до складу багатьох дієт.

 

Масло примули вечірньої

Масло примули вечірньої  має унікальні властивості і особливо корисні для самок. Будучи найбагатшим джерелом GLK (гамма-ліноленової кислоти) — жирної кислоти, яку називають незамінною, це масло має єдину альтернативу в природі — материнське молоко.

Слід знати, що примула вечірня (і її масло) має назви-синоніми: енотера, ослинник, онагра.
Для отримання масла методом холодного віджимання використовуються насіння зрілої енотери, що вони містять до 20%.

Склад: лінолева кислота (до 72%), гамма-ліноленова — до 14%, олеїнова — до 10%, пальмітинова до 7,5%, стеаринова — до 3%, альфа-ліноленова кислота — до 0,1%, ейкозенова кислота — до 0,2%.

Властивості:

  • Імуностимулююча, протимікробна, протизапальна, антитромботична дія.
  • Масло показано при захворюваннях нирок, діабеті, розсіяному склерозі, артриті.
  • Регулює утворення поганого холестерину, очищає від нього печінку, нормалізує тиск, гормональний фон, попереджає інфаркти міокарда, інсульти.
  • Укріплює клітинні мембрани, стінки кровоносних судин, кістки, лікує екзему, чистить кров і покращує її структуру.
  • Протипухлинну дію масла встановлено в 1973 році в ході досліджень.

 

Борошно каштана їстівного

Борошно каштана багата крохмалем (до 62%), цукри (до 17%), білками (до 60%), містять жири (2—2,5%), органічні кислоти, вітаміни, ферменти. Незрілі каштани багаті вітаміном С (до 1500 мг).

Висока користь насіння рослини каштан, які допомагають боротися з різними захворюваннями. За поживністю нагадують хлібні зерна, тому їх перемелюють на борошно.
Користь каштана доведена при маститі і мастопатії, а так само при застої молока, трапляється в період лактації.

До складу горіха входять речовини сапоніни, які володіють широким спектром дії на організм людини. Підвищують тонус судин, стимулюють вироблення гормонів надниркових залоз, зміцнюють капіляри і стінки судин, знімають набряки, знижують лімфоток.

Багатий каштан і дубильними речовинами, які денатурирут білкові клітини і формують захисну плівку, що володіє бактерицидними і терпкими властивостями. Містяться в ньому вітаміни А, С, К, а так само вітаміни групи В, тиамини, кумарини, глікозиди, пектини, каротин, флавоноїди, слизи, органічні кислоти, лецитин, глобулін, жирні олії.

 

Зародки рису

Зародки рису містять протеїни, вітаміни В1, В2, В3, В6, мікроелементи - цинк, залізо, калій, сірку, фосфор, ленолевую, піноленовую та олеїнову кислоти, різні натуральні антиоксиданти - токоферол, токотриєнол, орізанол і сквален.

Комплекс цих речовин забезпечує протизапальну, відновлюючу, пом'якшуючу, антиоксидантну, регенеруючу властивості основної маси тканин організму і особливо зовнішніх покривних тканин організму.

 

Морські водорості

Морські водорості містять низку речовин, які мають біологічну активність: поліненасичені жирні кислоти омега-3 типу; похідні хлорофілу; полісахариди: сульфатовані галактани, фукоїдани, глюкани, пектини, альгинову кислоту, а також лігніни, які є цінним джерелом харчових волокон; фенольні сполуки; ферменти; рослинні стерини, вітаміни, каротиноїди, макро- і мікроелементи. Що стосується окремих вітамінів, мікроелементів і йоду, то їх у морських водоростях більше, ніж в інших продуктах.

 

Молюски

Молюски допомагають зупинити процес деформації суглобів шляхом надання достатньої кількості ГАГ для підтримки оптимального синтезу хряща; придушення виробництва простагландину і, отже, зняття запалення; утримання в своєму складі хондроїтинсульфатів, які можуть зупинити руйнування хряща; коригування імунної відповіді, що сприяє зменшенню запалення; зниження клітинної загибелі в артритних суглобах; антигістамінного ефекту для мінімізації гострої фази запальних відповідей.

Глюкозамін – це аміноцукор, який прискорює формування і відновлення хряща. Лікувальна дія глюкозаміну обумовлено тим, що він забезпечує будівельний матеріал для утворення нового хряща, який зношується при дегенеративному артриті.

Хондроітінсульфат являє собою компонент хряща; у його функції входить утримання у хрящової тканини води, підтримання еластичності хряща і гальмування активності ферментів, які руйнують хрящ. Хондроітин не тільки ефективно відновлює хрящову тканину, але і надає виражену протизапальну дію, тому в результаті у людей, які страждають остеоартритом, істотно зменшуються болі, легко згинаються коліна, лікті і інші суглоби.

Омега-3 поліненасичені жирні кислоти служать попередниками для простагландину Е3, який зменшує запальні та дистрофічні процеси в суглобах, сприяє їх репарації. Клінічні результати показали, що при застосуванні екстракту мідій прискорюється відновлення пошкоджених внаслідок спортивних травм м'яких тканин.

 

Риб'ячий жир (лосось)

Риб'ячий жир (лосось)– це харчова добавка, яку отримують з печінки риб родини тріскових. Риб'ячий жир багатий омега-3 жирними кислотами (ейкозапентаєнової і докозагексаєнової), вітамінами Е, А та D. Він широко застосовується для лікування і профілактики різних захворювань, у тому числі артриту. Високий вміст у ньому вітаміну D допомагає запобігти рахіт, усунути дефіцит вітаміну D і А-вітамінну недостатність.
За змістом цінні Омега-3 жирних кислот, риб'ячий жир стоїть осібно серед жирів тваринного походження. Цей продукт надзвичайно корисний для здоров'я.

  • вітамін А: необхідний для збереження гарного зору, особливо при неяскравому світлі, для підтримки в здоровому стані шкіри, шерсті і слизових оболонок носа, горла, дихальної і травної системи, впливає на процеси росту кісток та зубної емалі цуценят, має антиоксидантні властивості, допомагає підтримувати здоров'я імунної системи, протистояти бактеріальних і вірусних інфекцій.
  • вітамін D: необхідний для підтримки здоров'я кісток і зубів, сприяє проникненню кальцію і фосфору в клітини, що запобігає схильність до судом литкових м'язів, підвищену нервову збудливість.
  • омега-3 жирні кислоти: володіють протизапальними властивостями, завдяки чому допомагають полегшити симптоми артриту, покращують функції мозку, зменшують стрес, запобігають алергію, полегшують перебіг астми, допомагають у профілактиці та лікуванні поведінкових розладів.
  • ейкозапентаєнова кислота (EPA): корисна для серцево-судинної системи, допомагає зняти запалення у всьому тілі. Має властивості антидепресанту.
  • докозагексаєнова кислота (DHA): жирна кислота, необхідна для хорошого зору, здоров'я нервової системи, збереження здорової і красивої шкіри.

 

Люцерна

Люцерна дуже корисна рослина і досить інтенсивно вживається в лікуванні. Перерахувати всі захворювання, при яких цей лікарський засіб може бути корисно, практично неможливо. Воно нормалізує дію кишечника, стан кровоносної системи, посилює лактацію, знижує рівень холестерину і рівень цукру в крові. Також цю рослину використовують для профілактики цілого ряду захворювань: недокрів'я, онкологічних захворювань, виснаження, для зміцнення кісток, при захворюванні нирок, селезінки, при фізичній слабкості.

В люцерні міститься  вісім амінокислот, велику кількість вітамінів А, К, В6, Е, Д, кальцію і фосфору.

Особливо корисні препарати з люцерни для вагітних  і матерів, так як вапняні речовини, що входять до її складу, допомагають формувати кістки плода і відновлювати баланс кальцію у матері. Люцерна має алкалоїдну дію, яке допомагає нейтралізувати шлункову кислоту. Можна перерахувати ще безліч захворювань, при яких може допомогти це невибаглива рослина.

 

Кріп

Кріп - користь рослини зумовлена його мінеральним і вітамінним складом. Справа в тому, що зелень і насіння багаті вітамінами, зокрема, аскорбінової кислотою. Є в них цінний нікотинова кислота, є, також, каротин, рибофлавін. Зелень кропу багата клітковиною і ефірними маслами.

Всі частини рослини містять велику кількість мінеральних речовин, у тому числі, заліза, калію, кальцію, фосфору. Саме ці речовини необхідні організму для нормальної активної роботи. Наприклад, вони самим позитивним чином впливають на стан кровоносної системи.

Кріп володіє багатьма корисними властивостями. Зокрема, він вважається ефективним, судинорозширювальну, проносним засобом. Його цінують за протизапальні, заспокійливі, снодійні та відхаркувальні властивості. Вживання кропу сприяє посиленню імунної системи, активізує вироблення молока при грудному вигодовуванні.

 

Кропива

В кропиві міститься великий хімічний склад мікроелементів. Наприклад, вітамін К, який надає прекрасне значення на згортання крові надає, в тому числі протизапальну дію. Також він з легкістю лікує судини. Кропива містить багато кальцію у вигляді карбонату, він не представляє для нирок ніякого навантаження, навіть якщо буде надходити в організм у підвищених кількостях.

Крім того, кропива корисна також вмістом мурашиної кислоти, деяких флавоноїдів, дубильних речовин.

Що розібратися конкретно, які у кропиви корисні властивості, варто уважно розглянути її хімічний склад. Кропива містить кальцій, селен, цинк, залізо, фосфор, мідь, хлор. Кропива покращує згортання крові, має протизапальний ефект, має цілющу дію на всі хвороби печінки і сечового міхура.

 

Кульбаба

Кульбаба - дуже корисна лікарська рослина. Лікувальні і цілющі властивості кульбаби застосовують для лікування багатьох недуг та захворювань.

Їстівні листя кульбаби містять каротин, вітамін С, В2, холін, нікотинову кислоту, кальцій, калій, марганець, залізо, фосфор.Вони сприятливо впливають на роботу травних залоз, нирок, печінки, жовчного міхура.

Кульбаба допомагає при хронічних захворюваннях печінки, каменях у жовчному міхурі та нирках, при атеросклерозі і при запальних захворюваннях нирок. Кульбаба також використовується при інтоксикаціях і отруєннях, холециститі; цирозі печінки; набряках різного походження; низькому рівні калію; слабкий апетит, гастриті зі зниженою кислотністю, при захворюваннях суглобів, атеросклерозі і ін

Біологічно активні речовини кульбаби лікарської мають також жовчогінні, діуретичні, спазмолітичні, проносними, відхаркувальну, заспокійливу, снодійними, сечогінні, потогінні властивості. Крім того, в процесі вивчення активності кульбаби встановлені також противірусні, фунгіцидні, антигельмінтні та антиканцерогенні властивості.

 

Кмин

Кмин є прекрасним засобом для вирішення проблем з травленням. Він ефективний при таких розладах травлення, як здуття живота, метеоризм, кишкові спазми.

Ця пряність також відіграє важливу роль в секреції молока самками. Кмин, в якості сечогінного засобу, звільняє молочну залозу від зайвої рідини.

Спеція має антиспазмалітичний, відкашлюючий ефект і слугує в якості цілющого засобу при захворюваннях верхніх дихальних шляхів.

Пряність наділена сечогінними властивостями, стимулює функціонування бруньок, сприяє розчиненню каменів.

Його використовують для лікування проблем з гормональною системою.

У старих тварин кмин нормалізує процеси збудження і гальмування центральної нервової системи.

 

Ромашка

Корисні властивості ромашки по-справжньому унікальні, а її багатий хімічний склад наділяє рослину чудодійною силою. Так, квіти ромашки містять в своєму складі цінне ефірне масло, що складається з сексвітерпеноїдов і монторепенів, чимало в ромашці і флавонідів, які надають рослині потужну протизапальну, антибактеріальну і антивірусну дію. Крім іншого, до складу ромашки входять гліцериди жирних кислот, кумарини, полісахариди, фітостерн, холін.

Корисні властивості ромашки надають м'яку заспокійливу дію на центральну нервову систему, допомагає впоратися з негативним впливом стресів, безсоння.

 

Трава чебрецю (чебрець)

Трава чебрецю (чебрець) містить до 30% ефірного масла «тимол». У рослині знайдено дубильні речовини, гіркоти, мінеральні речовини, камедь, органічні пігменти, олеїнова кислота.

Чебрець має дезінфікуючі і відхаркувальні властивості, а тому засіб застосовують при хворобах верхніх дихальних шляхів, при будь-якому вигляді кашлі, при хронічному бронхіті, запаленні легенів, бронхіальній астмі, при коклюші. Особливо ефективний чебрець, коли процес починає затихати.

Камедь – високомолекулярний вуглевод, який є головним компонентом ексудатів (соків, випотів), що виділяються рослинами при механічних пошкодженнях кори або захворюваннях. Камедь знижує рівень холестерину в крові, сприяє зниженню апетиту, має послаблюючу дію, виводить з організму токсини.

Флавоноїди не здатні синтезуватися тваринами. В даний час вважається, що флавоноїди (поряд з іншими рослинними фенолами) є незамінними компонентами їжі ссавців. В організмі ссавців флавоноїди здатні змінювати активність багатьох ферментів обміну речовин.

Тимол часто використовується як протиглисний засіб при лікуванні анкилостомидоза, трихоцефальозу та деяких ін. гельмінтозів; як антисептичний засіб для дезінфекції порожнини рота, зіва, носоглотки.

Ццимол сильний, натуральний ароматизатор.

 

Пажитник

Пажитник має сечогінні, загальнозміцнюючі і гіпотензивну властивостями. Трава знижує зміст цукру в крові, холестерину, гальмує ріст бактерій і стимулює роботу серця. Це рослина здатна розсмоктувати тверді і слизові пухлини. Пажитник застосовують при опіках і ранах.  Рослини використовується при виразках, наявних у кишках. Пажитник застосовують при важких пологах і затвердінні матки.

Пажитник нормалізує нервову систему і підвищує тонус організму. Рослина має відновлювальну дію після перенесених важких операцій, хронічних захворюваннях дихальних органах і при захворюваннях шлунково-кишкового тракту.

Антибактеріальні, протизапальні властивості пажитника заспокоюють, знижують рівень холестерину в крові, знижують і стабілізують артеріальний тиск. У складі пажитника головне місце займає гліциризинова кислота, яка подібна відомому гормону кортизолу. Вміст у ньому изофлаван глабидрина, перешкоджатиме зростанню ракових клітин. Крім цього, пажитник надає пом'якшувальну дію і виводить з організму слиз, в тому числі і з внутрішніх органів дихальних шляхів.

 

Листя малини

Спеціальні ферменти – саліціали, що містяться в листках малини, є природним аспірином.

Завдяки наявності дубильних і в'яжучих речовин, листя малини сприяють зупинки внутрішніх кровотеч, і справляють корисний вплив на кишечник при його розладі.

Володіючи широким спектром протизапальних властивостей, листя малини використовуються в якості антитоксичного і відхаркувальний засіб, зміцнюючи загальний імунітет організму і допомагаючи йому захиститися від різних простудних і вірусних захворювань.

 

Листя ожини

Листя ожини має велику кількість корисних властивостей. Молоді листочки містять досить велику кількість речовин з в'яжучими властивостями, органічними кислотами (наприклад, ізолімонна кислота), а також тритерпенами, пентациклічними флавоноїдами і різноманітними вітамінами.

 

Тирлич (горечавка)

Тирлич використовують для збудження апетиту, стимуляції секреції травних залоз, також вони мають протизапальну та антисептичну дію. Вони здатні поліпшувати жовчовиділення і утворення жовчі, посилювати серцеві скорочення.

Показаннями до їх застосування є порушення травлення, для яких характерні відсутність апетиту і ахілія (ненормальний склад шлункового соку), а також анемія та шкірні захворювання.

 

Розторопша

Лікувальні властивості молочного чортополоху (а саме так в народі іменують розторопшу) були виявлені ще в часи сивої давнини. А все завдяки унікальному складу цієї рослини, яка містить близько 400 активних речовин, що володіють широким спектром дії на різні органи і системи людського організму.

Розторопша плямиста – це один з найбільш ефективних гепатопротекторів, який наступним чином впливає на організм:

  • стабілізує біомембрани гепатоцитів;
  • збільшує активність детоксикаційної, а також антиоксидантної систем печінки;
  • підсилює синтез глутатіону – унікального речовини, іменованого "матір'ю антиоксидантів";
  • стимулює синтез білка;
  • стимулює регенеративні процеси, що прискорює відновлення пошкоджених клітин печінки.

До того ж розторопша захищає ще неушкоджені гепатоцити, тим самим підвищуючи їх стійкість відносно інфекцій і отруєнь. А все завдяки силімарину, що перешкоджає попаданню отруйних речовин безпосередньо в клітини печінки. Це речовина розкладає отрути ще до того, як вони почнуть згубно впливати на організм.

 

Глинозем

Глинозем – природна форма поширення оксиду алюмінію Al2O3, за кількісним складом в земній корі він поступається лише кремнезему.

В чистому вигляді, глинозем зустрічається у вигляді корунду – мінералу, що володіє масою корисних властивостей. Переважно використовують для нормалізації кровообігу і метаболізму, лікування внутрішніх органів.

 

Масло розмарину

Масло розмарину володіє антисептичними властивостями і допомагає при лікування вугрової і фурункулезного висипу, екземи, інфікованих ран, при абсцесах і ін, а також нормалізує тургор шкіри. Масла розмарину сприяють кровообігу, виручають при поганому кровообігу, а також незамінні при зниженому кров'яному тиску. Масло допомагає концентрації уваги і зміцнення пам'яті, позитивно впливає на нервову систему.

 

Натуральні вітаміни та мікроелементи:

вітамін A (9500 МО/кг), вітамін D (950 МО/кг), вітамін E (90 мг/кг), вітамін B1 (3,5 мг/кг), вітамін B2 (7 мг/кг), вітамін B6 (4,2 мг/кг), вітамін B12 (42 мкг/кг), біотин (200 мкг/кг), фолієва кислота (0,35 мг/кг), ніацин (21 мг/кг), вітамін C (100 мг/кг), пантотенова кислота (7 мг/кг), холін (1000 мг/кг), залізо (180 мг/кг), кобальт (1 мг/кг), марганець (40 мг/кг), селен (0,25 мг/кг), мідь (6,5 мг/кг), цинк (65 мг/кг), йод (1,6 мг/кг).

Добавки:

Згідно виробникові корм не містить ніяких добавок.

Рекомендації по годівлі:

Lupo Natural є повнораціонним кормом для собак.
Рекомендована кількість корму в день відповідає прибл. 1,2% ваги тіла дорослого собаки.
У молодих собак кількість корму складає до 2,5% ваги тіла.
Необхідну кількість корму залежить від рівня активності і віку собаки, вищевказані дані є орієнтовними.

Достатню кількість свіжої питної води завжди повинно бути напоготові.

Аналіз:

сирий протеїн сирий жир сира клітковина сира зола кальцій фосфор магній вологість калій натрій
24.0 % 9.6 % 5.7 % 7.8 % 1.25 % 0.88 % 0.12 % 11.0 % 0.75 % 0.39 %

Умови зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці, уникаючи сонячних променів (10°-25°).

Не рекомендовано тривале зберігання в пластиковій тарі.

Вгору